A projekt címe:

Élelmiszeripari komplex beruházás megvalósítása a Fejedelmi Pékség Kft.-nél

A szerződött támogatás összege:

53 439 762 Ft

A támogatás mértéke (%-ban):

37%

Visszatérítendő hitel összege:

A projekt tartalmának bemutatása:

54 884 080 Ft

A fejlesztés keretében egy új üzemcsarnok építését és egy drive rendszerű üzlet építését valósítottuk meg, ahol helyet kapott a zsemlemorzsa és szendvicskészítő üzemünk is. Az új sütőipari szakbolt megépítésével fejlődik a lakosság friss pékáruval és alap-élelmiszerekkel történő ellátása.

Az üzemet és szakboltot korszerű eszközökkel szereltük fel, így a termelést, az alapanyagok és késztermékek tárolását az előírásoknak megfelelően tudjuk megoldani.

A projekt keretében az üzem gazdaságos, és nem utolsó sorban környezetbarát működése érdekében megújuló energiaforrást hasznosító technológiát alkalmazunk, napelemes rendszert építettünk ki.

Termelési, logisztikai folyamataink támogatása érdekében új szoftverek bevezetését valósítottuk meg.

A fejlesztés eredménye képen nem csak területi lefedettségünk bővült, de egyben termékkínálatunk, illetve termelési kapacitásunk is növekedett. Az új üzemünk és szakboltunknak köszönhetően termelési hatékonyságunk jelentősen javult, amely a foglalkoztatotti létszámunk, és árbevételünk növekedését is elősegítheti. A napelemes rendszer kiépítésével nem csak az üzemeltetésre fordított kiadásaink csökkenhetnek, de hozzájárulunk a környezetterhelés csökkentéséhez is.

A projekt befejezési dátuma:

2020.07.13

Projekt azonosító száma:

GINOP-1.2.6-8-3-4-16-2018-00097